Nøtterøy Musikkorps | Informasjon om oss

0120091044801200910448 Nøtterøy Musikkorps har janitsjarbesetning og medlemmene er fra 15-års alder til over 70. Rekrutteringen skjer hovedsakelig fra lokale skolekorps når musikantene er fylt 15 år. I 2013 har korpset cirka 80 medlemmer.
 
Korpset har gjennom tidene vært på en rekke turer innenlands og utenlands, hvor musikken har stått i sentrum. Flere profesjonelle musikere har sin musikalske bakgrunn fra Nøtterøy Musikkorps. Blant annet har flere medlemmer avlagt militærtjeneste i Hans Majestets Kongens Garde.

Nøtterøy Musikkorps er et korps som ønsker å vise at de har flere bein å stå på. Gjennom årenes løp har vi satt oss som mål å samarbeide med profesjonelle musikere for å motivere og heve det musikalske nivået. Korpset kan se tilbake på flere spennende samarbeid og flotte konserter. Blant annet kan nevnes artister som Anita Skorgan, Erik Bye, Åge Sten Nilsen, Linda Kvam, Christian Ingebrigtsen, tenoren Marius Roth Christensen og Nordic Tenors.

Korpset har også hatt samarbeid med den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen, messingsekstetten Brazz Bros, trombonisten FrodeThingnæs og Norges ledende vokalgruppe, Bjelleklang.
 

17. mai er vår travleste dag i løpet av året. Da marsjerer vi gatelangs både på Nøtterøy og Tjøme under ledelse av tamburmajor Tore Nordhaug. Denne dagen opplever vi at korpset blir høyt verdsatt i lokalmiljøet, noe vi setter stor pris på.

Vi har øvelser på Teigar Ungdomskole hver onsdag fra kl 18.30 - 21.30. Litt nysgjerring på hva vi driver med? Ta deg en tur opp og se

Det er alltid plass til nye og gamle medlemmer!