0120091044801200910448 Nøtterøy Musikkorps har janitsjarbesetning og medlemmene er fra 14-års alder til godt over 75 år. Rekrutteringen skjer hovedsakelig fra lokale skolekorps når musikantene er fylt 14 år. I 2023 har korpset cirka 60 medlemmer.
 
Korpset har gjennom tidene vært på en rekke turer innenlands og utenlands, hvor musikken har stått i sentrum. Flere profesjonelle musikere har sin musikalske bakgrunn fra Nøtterøy Musikkorps. Blant annet har flere medlemmer avlagt militærtjeneste i Hans Majestets Kongens Garde.

Nøtterøy Musikkorps er et korps som ønsker å vise at de har flere bein å stå på. Gjennom årenes løp har vi satt oss som mål å samarbeide med profesjonelle musikere for å motivere og heve det musikalske nivået. Korpset kan se tilbake på flere spennende samarbeid og flotte konserter. Blant annet kan nevnes artister som Åge Sten Nilsen, Linda Kvam, Christian Ingebritsen, Nordic Tenors, Lars Hansen og Fam Fatal.

Korpset har de siste årene hatt samarbeid med andre kor og korps. I 2016 fremførte vi Queen Symphony i en fullsatt Tønserg Domkirke med Tbg Domkirkes jentekor, Tønsberg sangforening og Joyful, i tillegg til sangsoliser og band. I 2014 vant vi korpskamp på Lillestrøm og i 2015 ble vi nr. 3. Vi har de siste årene også deltatt på Hjertnesfestivalen, regionsmesterskap for voksenkorps, hvor vi har deltatt i 2. divisjon. I 2019 kom vi på 2. plass, mens i 2022 og i 2023 har vi tatt første plassen. Nå sist i 2023 fikk vi 94 poeng for framførelsen, noe vi er veldig stolte av.

Høsten 2023 fyller vi 85 år, og da går jubileumsturen til Krakow i Polen.

Vi er et aktivt korps som liker å "showe" når vi spiller konserter. 

17. mai er vår travleste dag i løpet av året. Da marsjerer vi gatelangs både på Nøtterøy og Tjøme under ledelse av tamburmajor Tore Nordhaug. Denne dagen opplever vi at korpset blir høyt verdsatt i lokalmiljøet, noe vi setter stor pris på.

Vi har øvelser på Teigar Ungdomskole hver onsdag fra kl 18.30 - 21.30. Litt nysgjerring på hva vi driver med? Ta deg en tur opp og se

Det er alltid plass til nye og gamle medlemmer!